De VIVA400: Ik zie de lijst al een paar jaar voorbij komen en… dit jaar ben ik zelf genomineerd! Als founder van MYEVERLANE.com sta ik op de lijst Creatieven. Op een lijst staan tussen zoveel vrouwen die doen waar ze blij van worden, dat vind ik een onwijs mooi compliment!

Met heel veel enthousiasme probeer ik MYEVERLANE.com uit te bouwen tot inspirerend platform voor vrouwelijke ondernemers. Deze nominatie voelt voor mij dan ook als een bevestiging dat ik op de goede weg ben. Thanks VIVA!

Ook dit jaar staan er weer een aantal bekende gezichten op VIVA400-lijst, die je hier op MYEVERLANE.com al eens voorbij hebt zien komen. Wie van de andere genomineerden al eens hun tips deelden op MYEVERLANE.com? Check de interviews hieronder.

Suzanne van Duijn en Chantal Schram 

PR-adviseurs Chantal en Suzanne begonnen samen PR-cursus.nl
Categorie Zakenwonder

Keep your friends close and your enemies closer, luidt de Engelstalige uitdrukking. Maar als vijanden zagen concurrenten Chantal en Suzanne elkaar niet.

De twee bundelden hun krachten en startten samen een online pr-cursus. Het interview met Chantal en Suzanne lees je hier.

Amber van Leeuwen

Categorie Creatieven

Toen Instagram expert Amber van Leeuwen samen met haar vriend naar Thailand verhuisde vond ze dat het perfecte moment om voor zichzelf te beginnen.

Nu helpt ze ondernemers met hun online strategie en deelt ze via The Social Good Girl haar Instagram tips. Hier deelt ze haar verhaal én Instagram tips!Britt van Smeerdijk

britt van smeerdijk -Freelancer of the Year 2018 - Booming Productions
Categorie Zakenwonder

Britt (25) creëert en produceert met haar bedrijf Booming Productions online videocontent.

Ook houdt ze ze zich als één van de eerste in Nederland bezig met YouTube Channel Management. Haar klanten? NOC*NSF, Beachmasters, Jillz Heineken en Makro. Lees hier het interview met Britt!Deisy Amelsbeek

Deisy Amelsbeek - Content Creator
Categorie Zakenwonder

Haar passie voor schrijven zorgde ervoor dat Deisy Amelsbeek (29) besloot voor zichzelf te beginnen.

Inmiddels coacht ze ondernemers maar wij spraken haar begin 2017, zeven maanden na haar start als freelance tekstschrijver. ‘Ik ben iemand die ergens iets leest en gelijk ermee aan de slag gaat. Ik denk dat dit belangrijk is.’ Lees hier het interview met Deisy.

Nadja van Osch

zelfliefde summit met nadja van osch - nina pierson - jet van nieuwkerk - emilie sobels
Categorie Zakenwonder

Nadja is mindfulness teacher en coacht vrouwen in Bali maar ook online. Wij spraken Nadja over haar online summit.

Ze ging in gesprek met 5 vrouwen die allemaal een duidelijke missie hebben en daar succesvol in zijn. 
‘Ik vraag ze om te delen hoe zij met angsten en onzekerheden omgaan zodat je van ze kan leren.’  Lees hier het interview met Nadja. 

 

Wil je je laten inspireren door de verhalen van de VIVA400-genomineerden, of wil je stemmen?
Hier vind je alle genomineerden.