Welke boeken je als ondernemer inspireren? Jennifer Delano heeft 5 tips voor je. ‘Door dit boek wordt mijn aanpak beter én sneller.’ Lees nu over welk boek PR goeroe Jennifer het heeft! 

1. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap – Stephen Covey

Door dit boek wordt mijn aanpak wordt beter én sneller

Niet voor niets jarenlang in de top 10 van beste managementboeken. ‘Hij leert ons hoe we de kwaliteit van ons werkende leven, privé-leven en gezinsleven kunnen verbeteren.’ Het is een boek dat ik op kantoor heb liggen én aanbeveel.

Nu ik hem weer in de hand heb zie ik weer dat het tijd is om mee naar huis te nemen en opnieuw te lezen. Ik onderneem al 15 jaar én dit is zo’n boek waardoor ondernemerschap steeds scherper wordt. Mijn aanpak wordt steeds beter én sneller. De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is te koop vanaf 21,99 en kun je hier bestellen.

2. Rich Dad Poor Dad – Robert Kiyosaki

Wat moet je doen om rijk te worden

In het boek legt Robert uit welke wijze lessen hij van zijn mentor heeft gekregen die ertoe hebben geleid dat hij rijk werd. Nu geeft hij deze wijze lessen door aan het grote publiek. Na afloop van dit boek zag ik de wereld niet meer hetzelfde.

Een mooie manier om te zien hoe mensen met hun tijd en geld omgaan. Hierna kun je een keuze maken hoe je het wil aanpakken. Met dit boek in handen heb ik mijzelf voor de rest van mijn leven ‘vrij gegeven’. Ik werk af en toe zodat ik kan leven, maar eigenlijk is mijn werk geen werk, maar mijn passie. Rich Dad Poor Dad is te koop vanaf 7,49 en kun je hier bestellen.

3. Het Miljonairsbrein Ontrafeld – T. Harv Eker

Over jouw financiële blauwdruk

Geef me vijf minuten en ik kan je je financiële toekomst voor de rest van je leven voorspellen, is de uitspraak waar T. Harv Eker wereldwijd beroemd om is geworden. Hoe hij dat doet? Hij kan er in een kort gesprek achter komen wat je persoonlijke blauwdruk is voor je financiën en succes. Je blauwdruk voor je financiën heb je ontwikkeld tijdens je opvoeding, op school, door je omgeving, etc.

Wat vind ik? Ik heb Harv Eker zelf mogen ontmoeten. Het is een inspirerende man en mijn leven is na die driedaagse niet meer hetzelfde. Rijkdom is voor iedereen anders, maar mijn leven is hierna zeker verrijkt. Al dan niet financieel. Het Miljonairsbrein ontrafeld kost 19,90 en kun je hier bestellen.

4. The Secret – Rhonda Byrne

Je dromen komen als werkelijkheid naar je toe

Wanneer je deze nog niet gelezen hebt – tijd om direct deze aan te gaan schaffen. Wanneer je dit toepast wordt leven leuker, laat je makkelijker dingen los en komen dromen als werkelijkheid naar je toe.

Mijn eerste ‘Waaromkenikjeniet’ event is één van de dromen die ik had. Ik heb er twee jaar over gefantaseerd. Hoe zou het eruit zien, hoe kan ik mensen het beste helpen en waar is het? Bij toeval kwam het hotel op mijn pad (Via Frits Schiphorst), de organisatie (via een kennis), mijn PA (via mijn studie) en de training die mij nog een keer goed deed nadenken over de inhoud van een event. Zonder The Secret was ik hier niet geweest. Lees het en laat hieronder weten wat het jou oplevert! The Secret is te koop vanaf €16,99 en kun je hier bestellen.

5. Think and grow rich – Napoleon Hill

Over de kracht van visualiseren én mentale kracht

Rijkdom in 13 stappen. Het is alweer een paar jaar geleden, maar ik maak er nog steeds gebruik van. Het gaat over de kracht van visualiseren én mentale kracht. Mocht Napoleon Hill je bevallen: zijn boek ‘Positief Denken’ is voor mij ook lifechanging geweest.

Ik dacht namelijk dat ik een hele negatieve denker was. Maar sinds ik dat boek heb gelezen weet ik dat ik een realist ben. En dat ook gevraagd en ongevraagd deel. Wanneer mensen voor een persbericht komen vertel ik ze wat de kansen zijn. Misschien zijn er nu niet blij mee, maar de waarheid duurt wel het langst. Think and grow rich is te koop vanaf 9,99 en kun je hier bestellen.

Als eervolle vermelding wil ik nog het volgende boek delen: ‘The Decision Book’ – Fifty models for strategic thinking. Een super grappig boek met modellen waarmee je beslissingen snel en succesvol kan nemen.

 

OVER JENNIFER DELANO

Jennifer Delano

Ik richt mij op het zorgen van free publicity voor MKB-bedrijven. Sinds 5,5 jaar doe ik dat onder de bedrijfsnaam DelanoPR. Ik geniet het meest van de vrijheid die ik heb om mijn eigen leven in te delen én door kansen te zien en tijd te maken om deze uit te voeren. Veel van mijn dromen heb ik al bereikt, maar graag help ik mee aan een duurzamere, gezonde en liefdevollere wereld. Ik zoek hierdoor ook klanten uit die de wereld beter willen maken. Wanneer ik je wat mensen mag tippen om te volgen… begin met de schrijvers van de bovenstaande boeken!

www.DelanoPR.nl  Facebook  Twitter

 

Welke boeken hebben jou geïnspireerd? Stuur een mailtje naar redactie@myeverlane.com!

Dit artikel bevat affiliate-links.