Over MYEVERLANE.com

MYEVERLANE.com is hét online magazine voor en over vrouwelijke ondernemers. Hier vind je inspirerende interviews en héél veel handige tips, gedeeld door ondernemers als jij en ik. Ook zij hebben stappen gezet en met vallen en opstaan veel geleerd.

Ze vertellen je over lessen die ze hebben geleerd hebben en laten je zien dat je echt niet de enige bent die soms worstelt. We delen succesverhalen die laten zien dat je groots kan dromen en vol moet houden. Dat het kan en je moet geloven in jezelf én je onderneming.

We hopen dan ook dat MYEVERLANE.COM je zal helpen en inspireren. Laten we samen de uitdagingen aan gaan!

MYEVERLANE.com is een initiatief van Yvonne Geurts

‘In 2015 stopte ik met mijn onderneming. Na bijna 5 jaar voelde ik dat het tijd was om een volgende stap te zetten. Het was een bijzonder avontuur. Genieten, leren, vallen en opstaan. Het was mooier en waardevoller dan ik vooraf ooit had kunnen bedenken.

Maar ik wilde weer creatief bezig zijn. Ik droomde over nieuwe avonturen. En dus stopte ik. Tijd om die nieuwe dromen na te jagen!

Met de lancering van MYEVERLANE.com is één van die dromen uitgekomen. Het idee ontstond al jaren geleden. Ik werkte voor vonliving.nl vanuit huis. Heerlijk, maar er waren ook momenten waarop ik me – als ondernemer – erg alleen voelde. Die plek die ik toen niet kon vinden, probeer ik hier te creëren.

Ik hoop dat de ervaringen, verhalen en tips van de onderneemsters die ik spreek, jou net zo zullen inspireren als mij. Iedere dag weer. Enjoy!

Liefs Yvonne

Sluiten